Een proefabonnement nemen op de Volkskrant

Beetje bijblijven met het nieuws? Er is niks heerlijker dan met een krantje erbij van een kopje koffie genieten. U kunt natuurlijk gewoon naar de winkel gaan en een krant kopen, maar er is een gemakkelijkere oplossing: een abonnement nemen.

Op de proef

Er zijn veel kranten die een proefabonnement aanbieden, zo ook de Volkskrant. Dit is een leuke om te proberen, niet alleen omdat de krant goed is, maar ook omdat de voorwaarden van het proefabonnement eerlijk zijn.

Eenmalig een bedrag

U betaalt eenmalig 5 euro. Er is geen doorlopende machtiging en het bedrag wordt dan ook maar een keer van uw rekening afgeschreven, tenzij u natuurlijk besluit om abonnee te blijven.

2 weken lang

U ontvangt de krant elke dag, twee weken lang. Dat is inclusief de extra dikke editie van zaterdag. Volop leesplezier direct op de deurmat.

Digitaal lezen

U krijgt toegang tot de digitale versie van de Volkskrant. Waar dan ook op je gemak het laatste nieuws lezen wordt zo een fluitje van een cent.

Auto stop

Het proefabonnement Volkskrant stopt automatisch. Geen gedoe met vergeten opzeggingen en oplopende kosten voor en blad dat u eigenlijk niet wilt hebben.

Tijdelijke acties

De Volkskrant heeft soms ook andere acties zoals de zomeractie vier weken voor vier euro, of 12 keer Volkskrant in combinatie met een E-reader. Er zijn talloze acties en kortingen waarvan u gebruik kunt maken als u een abonnement wilt proberen. Wat houdt u nog tegen? Neem een proefabonnement en hou uzelf geïnformeerd!